Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Goed Red Bull-nieuws voor Verstappen in aanloop naar de volgende Grand Prix

Na tien Red Bull-overwinningen in tien races dit Formule 1-seizoen is de Oostenrijkse renstal nog niet klaar. Max Verstappen kondigt een upgradepakket aan voor de volgende race in Hongarije.

De Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië is nog maar net voorbij en Max Verstappen belooft al een nieuw upgradepakket voor de volgende race in Hongarije. De Nederlander won zijn achtste race dit seizoen en met de twee zeges van teamgenoot Sergio Perez erbij bleef Red Bull tot nu toe ongeslagen. McLaren kwam weliswaar iets dichter bij en kon met Lando Norris zelfs de strijd even aangaan met Verstappen, maar het Oostenrijkse topteam en leider in beide WK's zit niet stil. Twee weken na de race op Silverstone verschijnt het team namelijk met een upgrade. Dat verklapt Verstappen. "Het circuit in Hongarije is totaal anders, maar daar zullen we enkele upgrades gaan introduceren. Hopelijk werkt dat allemaal goed", aldus de winnaar van de Britse GP tegen onder andere RacingNews365.

Verstappen wijst naar alle aspecten RB19

Red Bull kwam tot nu toe niet met erg veel updates. Het topteam bleef wat conservatiever dan andere teams, maar dit is ook logisch gezien de dominantie en de straf qua windtunneltijd vanwege het overschrijden van de budgetcap. Toch komen er nu weer wat verbeteringen aan. Wat de verbeteringen zijn? Dat laat Verstappen nog in het midden, maar als hem gevraagd wordt wat er nog verbeterd kan worden, reageert hij: "Minder drag, snelheid in de langzame bochten, de bochten op medium- en op hoge snelheid, DRS en het slijten van de banden", lacht hij.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"