Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Nederland

Grand Prix van Nederland stevent af op uitverkocht huis in Zandvoort

Het lijkt er toch echt in te zitten dit jaar: De Grand Prix van Nederland mét volle tribunes. Recente aankondigingen van minister Hugo de Jonge waren voor de organisatoren de bevestiging van waar ze altijd al op hoopte.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De Grand Prix van Nederland keerde in 2020 terug op de Formule 1-kalender, maar de race ging vanwege het coronavirus niet door. Voor 2021 werd de race opnieuw ingepland, waarbij eigenlijk altijd werd geroepen dat een race zonder toeschouwers eigenlijk geen optie zou zijn.

Echter, nu minister Hugo de Jonge afgelopen vrijdag heeft aangegeven dat we begin september mogelijk van alle coronamaatregelen zijn verlost, lijkt het racefestijn in het weekend van 3 t/m 5 september in alle hevigheid los te kunnen barsten.

"Het begint er nu heel goed uit te zien", oppert circuitdirecteur Robert van Overdijk in gesprek met de Telegraaf. "We waren al positief en nu zijn we alleen nog maar positiever geworden. De woorden van De Jonge bevestigen wat we steeds zeiden, namelijk dat we vertrouwen op een race met een vol huis."

En een vol huis betekent op CM.com Circuit Zandvoort ruim 100.000 bezoekers per dag, met een totaal van meer dan 300.000 bezoekers verspreid over drie dagen.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

Formule 1 GP van Nederland nieuws RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na knotsgekke GP Australië