Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton erkent meerdere in Verstappen en Red Bull: "Zijn gewoon te snel voor ons"

Lewis Hamilton kwam een halve seconde tekort op Max Verstappen op de vrijdag in Mexico. De Mercedes-coureur erkent dat zijn wagen momenteel te langzaam is

Lewis Hamilton weet dat er snel iets moet veranderen wil Mercedes aanspraak kunnen maken op de zege. De Brit erkende ruiterlijk dat zijn bolide vrijdag te langzaam was in Mexico. "De auto doet alles goed, ik had geen grote problemen. We hebben alles gegeven, maar ze zijn gewoon sneller dan ons op dit moment", vertelt Hamilton aan Sky Sports. "Ik heb geen issues, het gaat om het fine tunen van de afstelling en proberen de auto te verbeteren. We komen gewoon downforce tekort, wat waarschijnlijk het gat van een halve seconde verklaart."

Hamilton geeft strijd met Verstappen niet op

Hamilton hoopt dat hij zaterdag met Verstappen en Sergio Perez kan knokken voor de poleposition. "Het ziet er wel goed voor ons uit en we gaan proberen om te vechten met ze. Maar op dit moment zijn gewoon te snel voor ons." Verstappen zegevierde tweemaal in Mexico en zag in 2019 zijn pole doordat hij de gele vlaggen negeerde tijdens zijn snelste ronde.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi