Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton reageert op contractverlenging: "Ons verhaal is nog lang niet klaar"

Lewis Hamilton en George Russell hebben beiden een contractverlenging gekregen bij Mercedes. De zevenvoudigwereldkampioen reageert met een duidelijke missie voor ogen.

Hamilton Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton zal ook in 2024 en in 2025 voor Mercedes blijven rijden in de Formule 1. De contractverlenging bij het Duitse team zat er al langere tijd aan te komen, maar voorafgaand aan de Grand Prix van Italië is de kogel door de kerk: Lewis blijft minimaal twee jaar langer racen in de koningsklasse.

Zijn missie voor de komende periode is duidelijk: Mercedes weer bovenaan de ranglijsten krijgen. "We dromen er elke dag van om de allerbeste te zijn en hebben de afgelopen tien jaar daar keihard aan gewerkt en dat doel behaald. Bovenaan staan lukt je niet zomaar in een korte periode, dat vergt tijd, hard werk en toewijding. Het is een eer om in de geschiedenisboeken te staan met dit fantastische team", zo luidt zijn eerste reactie.

"We zijn nog nooit zo hongerig geweest om weer te winnen", aldus de zevenvoudig kampioen, die dit seizoen nog geen race op zijn naam kon schrijven. "We hebben veel geleerd van onze successen, maar ook van de tegenvallers. We blijven onze dromen najagen en we blijven vechten, hoe zwaar de uitdaging ook is. We zullen weer gaan winnen."

"Ik ben erg dankbaar voor het team, dat altijd achter me heeft gestaan. Zowel op als naast het circuit. Ons verhaal is nog lang niet klaar en we zijn er verzekerd van dat we samen meer willen behalen. We zullen niet stoppen tot ons dat is gelukt", aldus de zevenvoudig wereldkampioen.

Formule 1 GP Italië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Red Bull-kopstuk mysterieus over upgrade: "Interessant voor ons"