Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lewis Hamilton

Hamilton verontschuldigt zich bij fans: "Sorry dat ik jullie dat nog niet heb gegeven"

Stellen dat 2022 nog niet het Formule 1-seizoen van Lewis Hamilton is, is een understatement. Dat weet ook de zevenvoudig wereldkampioen zelf en daarom verontschuldigt hij zich bij zijn fans.

Lewis Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Lewis Hamilton werkt een moeizaam seizoen af. Hij weet de nukkige Mercedes W13 maar niet op dezelfde manier naar zijn hand te zetten als teamgenoot George Russell. Evengoed doet Russell ook niet consequent mee om de podiumplaatsen, laat staan om overwinningen, maar Hamilton is daar doorgaans nog verder van verwijderd.

Hij kroop daarom op social media in de pen om zichzelf te verontschuldigen: "Ik wilde jullie allemaal bedanken voor jullie niet aflatende steun. Ik kan niet voldoende benadrukken hoe dankbaar ik de mensen ben die ik dit weekend zag en de mensen die dit weekend vanuit huis ergens ter wereld keken. Ik waardeer jullie heel erg en hoop dat jullie een geweldig weekend hebben gehad."

"Het spijt me dat ik jullie dit seizoen nog geen geweldige resultaten heb kunnen geven, maar ik zal niet opgeven. We winnen samen en we verliezen samen. De dag van morgen is opnieuw een dag om te herrijzen. Ik zend jullie mijn liefde", zo sluit de Mercedes-coureur zijn bericht af.

Ook interessant:

Red Bull mag haar handjes dichtknijpen met foutenfestival Ferrari

Ferrari leek zeker van winst, maar vergooide alles. Hoe kan dat? Dit en meer, waaronder ook de F1-kansen van De Vries, hoor je in deze nieuwe aflevering met Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk.

Formule 1 GP Monaco 2022 RN365 Nieuwsdossier

46 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez