Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner in extase: "Verstappen reed beste race ooit"

Christian Horner is na de Grand Prix van Oostenrijk een blij man. Hij zag zijn pupil Max Verstappen naar zijn in zijn ogen beste overwinning ooit rijden, tevens de eerste overwinning met Honda als motorpartner.

Horner Tanabe
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Ik denk dat dit de beste race van Max Verstappen ooit was", zo opent Red Bull-teambaas Christian Horner in gesprek met Ziggo Sport. "De auto en de motor werkten bovendien briljant. Het is werkelijk fantastisch om hier in Oostenrijk te winnen, meer kunnen we ons niet wensen."

Er werd in de paddock gefluisterd dat Honda aanwezig was om de toekomst in de Formule 1 te bespreken. Horner bevestigt dat er een delegatie aanwezig was, maar niet om de reden die gefluisterd werd: "Ze waren hier enkel en alleen om de race te bekijken."

"We boeken momenteel ontzettend veel progressie, en om dan uitgerekend hier in Oostenrijk de eerste overwinning te pakken samen met Honda, dat kan niet beter", vervolgt Horner, voordat hij het publiek naast de baan uitgebreid bedankt voor de belangrijke bijdrage vanaf de tribunes.

"Ik denk dat alle support zomaar gelijkstond aan 20pk extra voor Max. Bedankt alle 'Dutchies', jullie support is geweldig en wij waarderen het zeer."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

GP-zege Max Verstappen Oostenrijk RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Sprintrace Formule 1 GP China 2024