Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

IndyCar-kampioen Palou wordt nieuwe teamgenoot Max Verstappen

Alex Palou wordt de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen. De IndyCar-kampioen is toegevoegd aan de line-up van Team Redline, het simraceteam waar Max Verstappen gerust de vaandeldrager van genoemd mag worden.

Max Verstappen vertoont tussen de Formule 1-bedrijven door graag zijn kunsten in de virtuele simwereld, een discipline die hij zeker zo serieus neemt als zijn werkzaamheden voor Red Bull. Binnen Team Redline heeft hij een nieuwe teamgenoot gekregen: IndyCar-kampioen Alex Palou. Palou is geen nieuwe naam in de simwereld. Enkele weken geleden nog nam hij deel aan de virtuele 24 uur van de Le Mans, toen nog als concurrent van Verstappen. Team Redline kondigde de komst van Palou aan op social media.

Indrukwekkende lijst teamgenoten Verstappen

Palou is de volgende toevoeging in een lange lijst van indrukwekkende namen, bestaande uit simracers én real life coureurs, waaronder ook V8 Supercars-legende Shane van Gisbergen, Felix Rosenqvist, Daniel Juncadella en onze 'eigen' Rudy van Buren.

1491416937091731456

The 2021 @IndyCar champion turned up: Welcome @AlexPalou 🚀 pic.twitter.com/J7OaTxYO89 — Team Redline (@TeamRedlineSim) February 9, 2022

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Miami 2024