Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Kimi Raikkonen

Jarige Raikkonen verkiest Verstappen als coureur boven Hamilton

Kimi Raikkonen is niet de meest uitgesproken persoon in de Formule 1-paddock, maar als je hem enkele stellingen voorlegt en hem laat kiezen, dan is hij helemaal in zijn element.

Veertig jaren jong, dat is de leeftijd die Kimi Raikkonen op zeventien oktober bereikte. De Fin, die al terwijl hij nog actief is een ware Formule 1-legende is geworden, mocht ter ere van zijn veertigste verjaardag een hoop stellingen beantwoorden met elk twee keuzemogelijkheden, waarvan hij er telkens één moest aanwijzen.

Zo wordt duidelijk dat de ex-Formule 1-wereldkampioen honden verkiest boven katten, pizza boven pasta en bier boven wijn. Daarnaast blijkt hij liever te douchen dan in bad te gaan en uiteraard gaat Kimi liever naar de tandarts dan dat hij interviews geeft.

Gelukkig worden er door de Zwitserse krant Blick ook iets serieuzere, Formule 1-gerelateerde vragen gesteld aan de immer stoïcijnse Alfa Romeo-coureur. Zo doet hij liever aan motorcross dan aan rally, heeft hij liever James Hunt dan James Bond en vindt hij Spa-Francorchamps een mooier circuit dan Suzuka.

Tot slot moest de Fin ook nog enkele keuzes maken tussen twee topcoureurs. De eerste keuze was tussen Ayrton Senna en Michael Schumacher. De voorkeur van The Iceman ligt bij de Duitse zevenvoudig wereldkampioen. En als hij moest kiezen tussen twee huidige topcoureurs, niemand minder dan vijfvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en Max Verstappen? Dan kiest Raikkonen voor de Nederlander, zo blijkt. Die kan Verstappen in zijn zak steken!

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met Tom Coronel, Joe van Burik en Rudy van Buren.

6 reacties

    Breaking Verstappen blij na geslaagde eerste testdag