Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Jos Verstappen

Jos Verstappen maakt dit weekend zijn comeback in de autosport

Jos Verstappen zal dit weekend zijn comeback maken in de autosport. De voormalig Formule 1-coureur en vader van Max Verstappen zal meedoen aan de 24 uur van Dubai.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Ongeveer een maand nadat zoon Max Verstappen de wereldtitel in de Formule 1 verzilverde, keert Jos Verstappen terug achter het stuur van een racewagen. De voormalig Formule 1-coureur van onder meer Benetton zal samen met Thierry Vermeulen (zoon van Verstappen-manager Raymond), Roger Hodenius en Steven van Rhee de 24 uur van Dubai gaan verrijden voor GP Elite.

De prestigieuze endurance-race betekent een uitdagende comeback voor de 49-jarige coureur. Op vrijdag 14 januari zal de 24 uur van Dubai afgetrapt worden om 12:00 uur Nederlandse tijd. Wie het evenement wil volgen kan vanaf 11:30 uur inschakelen op het racekanaal van Ziggo Sport.

Verstappen senior en de drie andere Nederlanders van het GP Elite-team zullen achter het stuur kruipen van de zwart-gouden Porsche 911 GT3-bolide met startnummer 933.

Verstappen gaat exclusieve samenwerking aan met Viaplay

Max en Jos Verstappen hebben een exclusieve deal met Viaplay, de streamingdienst die de Formule 1-uitzendingen vanaf 2022 gaat verzorgen in Nederland. De fans worden getrakteerd op exclusieve content en een uniek kijkje in het leven van de regerend wereldkampioen.

2 reacties

x
Interview teammanager Verstappen "Zinloos voor Verstappen om dan een hele nacht door te rijden"