Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen maakt indruk tijdens rally debuut

Het was alweer even geleden dat we Jos Verstappen tijdens een race in actie zagen, maar Verstappen senior is het racen nog niet verleed. Dit bleek wel toen hij zijn rally debuut maakte tijdens de Haspengouw Rally.

Jos Verstappen rally
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Verstappen

Meedoen voor de eindzege in het algemeen klassement zat er voor Jos Verstappen niet in, maar de debuterende rally-coureur liet een uitstekende indruk achter op de Belgische wegen.

Verstappen senior kende een vliegende start en bezette zelfs even de vierde plaats in het tussenklassement. Uiteindelijk zakte hij in de laatste proeven wat terug, om de rally als achtste algemeen te eindigen. De rally werd gewonnen door Stéphane Lefebvre.

Dit betekende niet dat er geen champagne vloeide, want Verstappen senior legde wel beslag op de eindzege bij de masters - de categorie voor coureurs ouder dan 50 jaar. Daarin domineerde hij met een voorsprong van liefst drie minuten op zijn naaste belager.

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

7 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!