Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Kijktip: Andere Tijden Sport over de hoogtijdagen van de Nederlandse Grand Prix

Voor de Formule 1-fans onder ons mag de aflevering van Andere Tijden Sport over het Circuit Zandvoort zondagavond niet op het programma ontbreken.

Het is inmiddels 35 jaar geleden dat de laatste Grand Prix van Nederland plaatsvond op het Circuit Zandvoort. Het duinencircuit kent veel prachtige historie, die zondagavond aan bod komt in de aan Zandvoort gewijde aflevering van Andere Tijden Sport. Andere Tijden Sport, een programma van de NOS en de NTR, behandelt historische sportonderwerpen, waarin met betrokkenen terugblikt op gebeurtenissen van toen, die verband houden met het heden. Vanwege de terugkeer van het Formule 1-circus op Nederlandse bodem wordt zondagavond een aflevering over de Formule 1 met de naam 'We gaan naar Zandvoort' uitgezonden. De aflevering is zondagavond 19 januari te zien om 22:10 uur op NPO 1. Bekijk de teaser hieronder.

1218451046261043200

Als je van de Formule 1 houdt, mag je dit niet missen! 🏎 #AndereTijdenSport keert terug naar de hoogtijdagen van de #Formule1 op het circuit van #Zandvoort @CPZtweets #DutchGP Zondag 19 januari om 22:10 uur op NPO 1: We gaan naar Zandvoort! pic.twitter.com/q5fAAUXz2t — Andere Tijden Sport (@ATSport) January 18, 2020

Viaplay
x
Breaking FIA verwerpt protest Aston Martin