Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Emilia-Romagna 2024

Laatste weerupdate Formule 1 GP Emilia-Romagna 2024

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 de laatste weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna.

Verstappen Imola FP2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Als Max Verstappen vanmiddag om 15:00 uur van poleposition start in de GP Emilia-Romagna is de kans op zon zeer groot. De gehele dag is er namelijk veel ruimte voor de zon. In de middag komen wel stapelwolken tot ontwikkeling en sommige van deze wolken kunnen een bui produceren. De regio rondom Imola krijgt in ieder geval met een aantal buien te maken, maar of er een bui tijdens de race valt is nog maar de vraag. 

Ondanks de toenemende buienkans is de hoofdmoot dat het vaak droog is met zon. Tijdens de race is het ongeveer 26 graden. Ook de wind speelt nauwelijks een rol, want het waait nauwelijks. Het lijken dus ideale omstandigheden te worden voor een boeiende race.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training