Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2022

Laatste weerupdate Formule 1 GP Japan 2022

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het laatste weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Japan. Het zou wel eens een flink natte race kunnen worden.

Verstappen Japan wet
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Het belooft een spectaculaire Grand Prix van Japan te worden. Boven het circuit van Suzuka pakken zich tijdens de race donkere wolken samen, waardoor de teams rekening zullen moeten houden met regen. De grote vraag is niet of het gaat regenen, maar wanneer.

Als de regen eenmaal valt, dan is de kans groot dat de buien langere tijd aanhouden - iets dat we op vrijdag ook al zagen op Suzuka. Een regengebied trekt over de regio Kansai, waarin ook Suzuka ligt. Het circuit ligt gelegen in het oosten van de regio en dat is precies de richting waarin de neerslag zich uitbreidt.

Daarmee is dus niet enkel de vraag of het gaat reden tijdens de race, maar in welke mate. De buitentemperatuur tijdens de race zal zo'n 19 graden bedragen, waarbij er niet veel wind staat.

			© Weeronline
	© Weeronline

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Japan 2022 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent