Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Nederland

Lammers: "Formule 1 Grand Prix in Zandvoort feitelijk nog niet rond"

De terugkeer van de Formule 1 Grand Prix van Nederland naar Circuit Zandvoort is nabij, maar is nog geen zekerheid. De als aanspreekpunt fungerende Jan Lammers ontkracht daarmee voorbarige geluiden dat de deal al getekend zou zijn.

Zandvoort GP Nederland
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Circuit Zandvoort is al enige tijd in onderhandeling met Formula One Management, de commerciële-rechtenhouder van de Formule 1, over een nieuwe Grand Prix van Nederland. Ondanks berichtgeving uit Britse media dat deze deal aanstaande is, laat Jan Lammers aan RacingNews365 weten dat dit nog te voorbarig is.

"Het moet nog feitelijk rondgemaakt worden, ondanks het feit dat het er gewoon hartstikke goed uit ziet", zo meldt de als woordvoerder optredende beoogde sportief directeur. Daaraan voegt de voormalig Formule 1-coureur toe dat de gesprekken tussen FOM en Circuit Zandvoort nog steeds voorspoedig verlopen.

Lammers: "Het gaat wat ons betreft heerlijk, we zijn tevreden met de vooruitgang die we boeken. De puntjes worden op de i gezet en het lijkt allemaal nog steeds de goede kant op te gaan. Maar we concentreren ons - net als Max Verstappen bij wijze van spreken - op één meter tegelijk. Als we dat goed doen, hopen we het positief af te sluiten. Maar we willen zeker niet op de zaken vooruit lopen en de fout maken om te vroeg te juichen. Dat doen we pas als het echt rond is, aangekondigd en al."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na Grand Slam voor Verstappen en Mercedes-comeback in Spanje