Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Rusland 2020

Live derde vrije training Formule 1 GP Rusland 2020

Volg live de derde vrije training voor de Grand Prix van Rusland. Op het Sochi Autodrom zet Max Verstappen de achtervolging in op de razendsnelle Mercedes-coureurs. Het gat tussen de twee teams was op vrijdag namelijk relatief groot.

Verstappen Rusland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Het experimenterende Red Bull moet dit weekend in de achtervolging op Mercedes, al lijkt het gat naar Valtteri Bottas en Lewis Hamilton misschien wel wat te groot. Max Verstappen zal in ieder geval de weg verder omhoog in willen zetten, want op vrijdag waren enkele coureurs uit het middenveld sneller dan de Nederlander, die verschillende downforce set-ups uitprobeerde en zelfs een keer spinde.

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de derde vrije training in Rusland. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok.

Derde vrije training - Rusland

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...
Forbidden

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Rusland 2020 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'