Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2021

Live eerste vrije training Formule 1 GP Brazilië 2021

Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Brazilië 2021 met Max Verstappen en Lewis Hamilton die hun onderlinge strijd een vervolg gaan geven op Interlagos. Zal het circuit in Sao Paulo weer gunstig zijn voor Red Bull?

Verstappen Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Het Autodromo Jose Carlos Pace, beter bekend als Interlagos, staat al jaren bekend als een gunstig circuit voor Red Bull. Max Verstappen heeft in het verleden al bewezen dat hij zeer competitief is op het Braziliaanse circuit. Net als in Mexico ligt het circuit wat hoger boven het zeeniveau, wat de motoren beïnvloedt. Dit moet een licht voordeel zijn voor Red Bull, al komt ook Mercedes vaak sterk voor de dag in Brazilië. Lewis Hamilton zal tevens gebrand zijn op een terugslag in het WK van 2021.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Brazilië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok.

Eerste vrije training - Brazilië

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Sprintrace Formule 1 GP China 2024