Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2024

Live reacties na verstoorde eerste vrije training Formule 1 GP Canada 2024

Volg Max Verstappen live tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Canada. Houden de coureurs het droog, of gooien mogelijke regenbuien roet in het eten?

Verstappen race Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De stratencircuits volgen elkaar in rap tempo op: na een uitdagende race in Monaco is het dit weekend tijd voor de Grand Prix van Canada. Ook hier komen de muren al snel beangstigend dichtbij en de regenbuien die op de radar verschijnen zullen daar vast niet bij helpen. Kan Red Bull terugslaan na de teleurstellende race in Monaco? 

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de eerste vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Canada. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Eerste vrije training - Canada

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training