Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Wintertest Formule 1

Live Formule 1 wintertest 13 maart

Volg live de tweede dag van de Formule 1 wintertest in Bahrein. Namens Red Bull is het Sergio Perez dat de honneurs waarneemt tijdens de tweede van de drie testdagen.

Hamilton Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Op het winderige, stoffige en zanderige Bahrein International Circuit wordt op zaterdag de tweede wintertestdag verreden. Geen zes, maar in totaal drie testdagen dit jaar. Dat betekent dus anderhalve dag per coureur. Namens Red Bull is Max Verstappen op zaterdag afwezig. Hij zal vanuit de Red Bull-garage toekijken hoe teamgenoot Sergio Perez de RB16B de hele dag over het circuit stuurt.

De ogen zullen behalve op de Mexicaan ook zeker gericht zijn op Mercedes, dat op vrijdag een negatieve hoofdrol vertolkte in Bahrein. Het team reed door problemen namelijk slechts 48 ronden, terwijl grote concurrent Red Bull tot in totaal 139 ronden kwam. Het team van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas hoopt dan ook op verbetering.

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de testdag, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de test in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok.

Dag 2 - Wintertest

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Wintertest 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen