Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2023

Live: Reacties na dominante zege Verstappen en droomrace voor Alonso in Bahrein

Volg Max Verstappen en Nyck de Vries live tijdens de Formule 1 Grand Prix van Bahrein, de langverwachte seizoensouverture van 2023. Wie gaat er met de eerste 25 punten aan de haal en wie kunnen er stunten?

Ja, Red Bull staat 'gewoon' helemaal vooraan op de grid, maar in kwalificatietrim waren ze misschien niet eens zo dominant als werd verwacht. Zijn er teams opgewassen tegen de formatie van Max Verstappen en Sergio Perez? En wat kan Nyck de Vries in de AlphaTauri?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP China Verstappen houdt kaarten tegen de borst: "We betreden het onbekende"