Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Monaco 2023

Live reacties na snelste tijd Verstappen in tweede training GP Monaco 2023

Max Verstappen kende een moeizame eerste vrije training in Monaco. Wat kunnen hij en Red Bull in deze tweede vrije training laten zien?

In de straten van Monaco kan er van alles gebeuren. Zo zagen we in de eerste vrije training al twee crashes en werd de sessie vroegtijdig beëindigd door een rode vlag. Ook Max Verstappen leek moeite te hebben met zijn RB19 in de nauwe straten van Monte Carlo. Wat kan hij in de tweede vrije training laten zien?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de tweede vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de sessie in Monaco. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Monaco

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull kunnen enkel verliezen in Monaco

Zelfs na een F1-loos weekend praten Ruud Dimmers, Tom Coronel en host Joris Mosterdijk de nieuwste RN365 F1-podcast moeiteloos vol. Ze blikken onder meer vooruit op de GP van Monaco, volgens het trio het weekend dat Red Bull en Max Verstappen alleen maar kunnen verliezen.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden