Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2024

Live reacties na opnieuw een verrassende training voor Verstappen

Volg Max Verstappen live tijdens de tweede vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein! Daniel Ricciardo was de snelste tijdens de eerste vrije training, wie wordt dat tijdens de tweede training?

Verstappen Bahrain 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste vrije training leverde een speciale uitslag op. Daniel Ricciardo stond op P1, gevolgd door Lando Norris, Oscar Piastri en Yuki Tsunoda. Alle vier de coureurs zetten hun snelste tijd op de zachte banden neer. Daarachter kwamen de namen die we vorig jaar vaker zagen, met Max Verstappen op P6. Hoe zal de rangschikking er na de tweede vrije training eruit zien?

Dat is de enige training waarbij de coureurs in dezelfde omstandigheden rijden als tijdens de kwalificatie en de race. Een zeer belangrijke en interessante training dus, waar we waarschijnlijk meer over de verhoudingen te weten zullen komen.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de tweede vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Max F1-fans verdeeld over toekomst Verstappen