Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Monaco 2023

Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco

Daar is 'ie weer! De nieuwste RN365 F1-podcast, waarin de vaste gasten Tom Coronel, Ruud Dimmers samen met host Joris Mosterdijk alle gebeurtenissen in de wereld der F1 bespreken. Dit keer: een terugblik op de GP van Monaco.

De Grand Prix van Monaco stond toch nog bol van spektakel toen in de slotfase de regen kortstondig met bakken uit de hemel kwam. Toch bracht dat Max Verstappen niet van de wijs en de Nederlander pakte overtuigend de overwinning.

Daar waar hij schitterde, was het Sergio Perez die opzichtig faalde en een compleet baalweekend meemaakte. In de nieuwste RN365 F1-podcast staan de podcastheren Ruud Dimmers, Tom Coronel en host Joris Mosterdijk uitgebreid stil bij het weekend van de beide Red Bull-heren.

Maar ook het weekend van Alonso, De Vries, Ferrari, Mercedes, Norris en meer passeert de revue. Hoe kwamen zij allemaal voor de dag in de straten van Monaco? Dat beluister je allemaal in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Volgend sleutelfiguur denkt na over toekomst na vertrek Newey