Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko rekent op verval bij Hamilton: "Dit houdt hij niet lang meer vol"

Red Bull-adviseur Helmut Marko houdt er rekening mee dat Lewis Hamilton niet lang meer op zijn topniveau van 2021 kan blijven opereren. Voor Max Verstappen daarentegen geldt volgens Marko het tegenovergestelde.

Hamilton Barca
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Lewis Hamilton won aan het einde van het Formule 1-seizoen 2021 drie van de vier laatste Grands Prix. Een indrukwekkende reeks, geeft Red Bull-adviseur Helmut Marko ruimhartig toe: "Hij werkte een geweldige tweede seizoenshelft af", aldus de Oostenrijker, maar die inspanningen komen met een keerzijde, zo denkt Marko.

"Ik kan me niet voorstellen dat hij nog veel langer op dit hoge niveau kan blijven rijden. Het heeft nu zijn piekniveau bereikt, maar op enig moment gaat zijn (hogere, red.) leeftijd een rol spelen", zo zegt hij tegenover het Oostenrijkse OE24.

Verstappen bewandelt tegenovergestelde route

Daar waar Marko verwacht dat het niveau van Hamilton vanaf dit moment alleen maar kan inzakken, verwacht Marko dat zijn directe rivaal, Max Verstappen, alleen maar sterker zal worden, hetgeen de performancekloof tussen de beide wereldkampioenen alleen maar zal doen groeien: "Max is nu een wereldkampioen en zal alleen maar sterker worden."

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"