Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Marko wijst op groot voorspeld Red Bull-voordeel in Canada

Neemt Red Bull verregaande maatregelen om de titelstrijd in 2024 het hoofd te kunnen bieden? Dat lijken we uit de woorden van teamadviseur Helmut Marko op te kunnen maken. Maar hoe moeilijk het mogelijk ook wordt in Canada, één ding lijkt mee te zitten.

Verstappen Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull lijkt alle zeilen bij te zetten om jacht te blijven op de beide Formule 1-wereldtitels. Na drie races is het team van een tamelijk frisse kermis thuisgekomen, geeft ook teamadviseur Helmut Marko ruimhartig toe.

"We moeten al onze aandacht nu op de wereldtitelstrijd van 2024 richten", zo vertelt de Oostenrijker aan Kleine Zeitung. "Na drie races leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar het is duidelijk dat de situatie nu totaal anders is. We moeten echt al onze krachten bundelen."

Komend weekend moet Red Bull het nog doen met de middelen die ze ook in Monaco tot hun beschikking hadden: "We hebben een probleem, dat hebben we nu eindelijk gevonden. We zullen zien wanneer we met een oplossing kunnen komen, maar vóór de GP van Spanje komen we sowieso niet met nieuwe onderdelen."

Maar, mocht het al een moeizaam weekend worden voor Red Bull, dan kan het team weleens het geluk aan hun zijde hebben. Er wordt namelijk volop regen voorspeld: "In wisselende omstandigheden, is Max Verstappen een klap beter. Hij heeft geen tijd nodig om aan de wisselende omstandigheden te wennen."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Spanje Data tonen aan: Verstappen en Red Bull moeten één belangrijk punt verbeteren