© Getty Images / Red Bull Contenpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen positief na test: 'Nieuwe onderdelen werkten prima'

01 aug. 2017 21:11 Ruud Dimmers 0 reacties
Vandaag kwam Max Verstappen in actie tijdens de testdag op het circuit van Hongarije. Deze sloot de Nederlander als elfde af, maar het team was niet op zoek naar snelle tijden. In de ochtend zorgde een defect aan de motor voor drie uur tijdverlies.

Max Verstappen kan gaan genieten van zijn vakantie

Het grootste deel van de ochtend ging daar motorproblemen verloren. Met de lunch stonden er pas tien ronden achter de naam van de Nederlander. In de middag kwamen daar nog 48 ronden bij, maar het valt in het niets ten opzichte van de 155 ronden van Valtteri Bottas.

Max Verstappen was desondanks tevreden over de nieuwe onderdelen die Red Bull testte op de RB13.

"Ondanks onze valse start hebben we diverse nieuwe onderdelen kunnen testen, wat positief is. Het is altijd goed om te weten waar we staan, wat we nog kunnen brengen en hoe we ons kunnen verbeteren de komende races."

"Los van onze problemen in de ochtend hebben we wat updates getest en die werkten prima. Dat geeft ons nieuwe inzichten voor de toekomst."

Nu is het tijd voor vakantie voor de Nederlander die tijd door gaat brengen met familie en vrienden. De eerste race na de zomerstop is de GP van België voor thuispubliek. Iets waar Verstappen naar uit kijkt.

"Nu gaan we met zomervakantie, waarin ik tijd kan doorbrengen met familie en vrienden voordat we naar Spa gaan. We reizen zoveel dat het altijd fijn is als je even bij kan komen. Ik ben erg blij om dit jaar weer naar Spa te gaan. Zeker omdat er erg veel Nederlandse fans op de tribunes zitten."

De organisatie verwacht een uitverkochte Grand Prix met een complete Max-Mania en oranjetribunes.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen