Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Max Verstappen spreekt van mislukt seizoen ondanks podiumplaatsen

Na een periode waarin de gifbeker tot op de bodem leeg moest voor Max Verstappen, kon hij in Maleisië eindelijk weer lachen. Een week later in Japan behaalde de Nederlander vervolgens een prachtige tweede plek en dus lijkt het tij gekeerd. Toch wil Verstappen niet spreken van een geslaagd seizoen na twee goede resultaten op rij.

In het programma Peptalk van Ziggo Sport deed Max Verstappen zoals gewoonlijk zijn zegje. De Nederlander blikte terug op zijn goede race in Japan en zijn overwinning in Maleisië.

"Twee goede weekenden achter elkaar is heel fijn. Maleisië was natuurlijk het mooist, maar dat we in Japan zo sterk zouden zijn had ik niet verwacht. Dat was heel erg mooi natuurlijk", blikte Max terug op de afgelopen twee weken.

In Japan zette Verstappen Lewis Hamilton ook nog vol onder druk in de laatste paar ronden, maar de overwinning zat er volgens de 20-jarige Nederlander niet in.

"De overwinning was wat teveel gevraagd. Ik denk ook niet dat de achterblijvers echt veel hebben uitgemaakt. Ik zat er dichtbij, maar ik kon niet aanvallen", was Verstappen nuchter.

Nu hij qua resultaat de beste twee weken uit zijn carrière te pakken heeft, is het seizoen nog niet direct geslaagd. Dat kan ook niet meer volgens Verstappen, die alle pech van dit seizoen nog niet vergeten is.

"Het seizoen is nog steeds mislukt en dat blijft het ook. Het aantal punten dat ik ben misgelopen is natuurlijk niet goed te praten, maar het is wel mooi dat we nu twee goede resultaten op rij hebben behaald", aldus Verstappen.

In de komende wedstrijden wil Verstappen weer een mooi resultaat neerzetten om zo het seizoen in ieder geval goed af te sluiten.

"Ik ga donderdag weer naar Engeland om in de simulator te trainen voor de komende twee wedstrijden. Hopelijk kunnen we daar weer een mooi resultaat behalen", blikte Verstappen vooruit op de komende wedstrijden in Amerika en Mexico.

Wint Oranje van Qatar? Ontvang liefst 50 keer jouw inzet! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Claim nu jouw Oranje Boost
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Ferrari en teambaas Binotto uit elkaar