Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren trekt megabedrijf als sponsor aan

McLaren heeft in eBay een nieuwe sponsor gevonden. Het gaat om een deal voor meerdere jaren.

Norris China race
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In navolging van Ferrari (titelsponsor HP) heeft ook McLaren een mooie sponsordeal gesloten. EBay stapt in bij het team uit Woking en heeft zich voor meerdere jaren aan McLaren verbonden. In 2024 is het merk eBay vier keer op de McLaren te vinden, om te beginnen met de Grand Prix van Miami komend weekend. Ook in Groot-Brittannië, Austin en Las Vegas staan de logo's op de MCL38.

Zak Brown, de CEO van McLaren, reageert verheugd. "McLaren Racing en eBay hebben een geweldige synergie. De beide merken zetten zich in voor een gepassioneerde gemeenschap van volgers. We kijken ernaar uit om te gaan racen met 's werelds meest iconische online marktplaats."

Chris Pill van eBay ziet de autosport als een mooie markt. "eBay is de thuisbasis van een bloeiende gemeenschap autoliefhebbers. Zij zijn op zoek naar betrouwbare onderdelen en accessoires. Al bijna 30 jaar zetten we ons in om dit publiek te inspireren en van dienst te zijn, en samen met McLaren zullen we blijvende banden aanknopen met nog meer auto- en motorsportliefhebbers over de hele wereld.”

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Italiaanse media loven 'magische' Verstappen: "Menselijke factor maakt het verschil"