Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Niet alleen een nieuwe bolide bij Haas: renstal stelt twee nieuwe kopmannen aan

Het doel voor haas in 2024? Beter presteren dan het jaar ervoor. En om dat mogelijk te maken heeft de Amerikaanse renstal twee 'nieuwe' topmannen aangesteld.

Ayao Komatsu
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © LAT Images/Haas F1 Team

Haas presenteerde op 2 februari als eerste Formule 1-team haar bolide voor volgend jaar, de VF24. Met de VF24 wil Haas dit jaar het tij keren. En dit gaat het team dus doen met een nieuwe teambaas, Komatsu, maar ook met een nieuwe technisch directeur en een nieuwe Performance Director. Dit bevestigt hij vrijdag: "Ons nieuwe technisch directeur is Andrea De Zordo. Hij was eerder Chief Designer en is een zeer technisch persoon. Zijn communicatie is goed, hij is erg betrokken en hij luistert naar mensen, dus ik ben erg blij met deze benoeming."

Bovendien is er een nieuwe baan binnen het team bijgekomen: "Een andere belangrijke functie is die van Performance Director, een functie die er niet eerder was. Deze hebben we gecreëerd voor Damien Brayshaw, voorheen hoofd van de Vehicle Performance Group. Hij zal toezicht houden op én de richting bepalen voor de upgrades, samen met de aerodynamische afdeling en alle andere functies die de volledige auto analyseren, zoals circuittechniek, de bandengroep, de Vehicle Performance Group, et cetera."

"Dat zijn de belangrijkste veranderingen. We willen iedereen aan boord krijgen, met elkaar praten en een deel van het schip laten sturen."

De functie van Chief Designer is momenteel nog open bij het team, maar een CV insturen is niet nodig: "We zijn nu aan het werven voor onze Chief Designer, maar ik denk dat we goede interne kandidaten hebben, dus we proberen intern promotie te maken."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Ziet Ferrari-komst Newey wel zitten