Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Nog altijd radiostilte bij Hamilton op zijn 37ste verjaardag

Lewis Hamilton is vandaag 37 geworden, maar ook op zijn verjaardag is er nog altijd radiostilte. Sinds het verliezen van het wereldkampioenschap is er nauwelijks iets naar buiten gekomen over de Mercedes-coureur.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Al sinds de Grand Prix van Abu Dhabi heeft Lewis Hamilton niets van zich laten horen. Op 12 december 2021 verloor de Mercedes-coureur de wereldtitel aan Max Verstappen en sindsdien is er complete radiostilte op de sociale mediakanalen van de Britse coureur.

Het enige 'teken van leven' van Hamilton kregen we vier dagen na de titelbeslisser te zien, toen de zevenvoudig wereldkampioen werd geridderd tot Sir Lewis Hamilton. Foto's van de plechtigheid werden gedeeld door verschillende sociale mediakanalen, maar niet door de coureur zelf.

Ook op zijn verjaardag laat hij (tot vooralsnog) niets van zich horen. Hamilton mag vandaag, 7 januari, 37 kaarsjes uitblazen. Of hij dat ook doet en waar hij dat doet, blijft onduidelijk.

Mercedes feliciteert Hamilton met verjaardag

De verjaardag van Hamilton blijft niet onopgemerkt, zo feliciteert Mercedes haar coureur en deelt het officiële kanaal van de Formule 1 ook een berichtje met de hartelijke felicitaties aan de Brit. Wanneer Hamilton weer iets van zich laat weten, is niet bekend.

In de afgelopen weken is er ook veel gespeculeerd over een mogelijk vertrek van Hamilton uit de Formule 1. De kans dat dit gebeurt lijkt echter klein. Mercedes hintte eerder al over een 'terugkeer' van de coureur en ook broer Nicolas Hamilton liet weten dat het goed gaat met de zevenvoudig wereldkampioen.

28 reacties

x
Onthuld Alles wat je moet weten over de F1-plannen van Audi en Porsche