Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lando Norris

Norris onthult hilarisch helmontwerp voor vertrekkende McLaren-werknemer

Lando Norris heeft een collega van McLaren dit weekend flink verrast, door het gezicht van de desbetreffende werknemer achterop zijn flitsend gele helm te plaatsen. Andrew Jarvis, zoals hij heet, mag de helm na afloop van de race houden.

Video
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

Lando Norris heeft zich in zijn debuutjaar in de Formule 1 niet alleen ontpopt als fervent coureur, de twintigjarige is eveneens een van de meer kleurrijke figuren in de paddock. Nieuw bewijs hiervoor is opgedoken in aanloop naar de race in Abu Dhabi, waarvoor de Brit speciaal met een nieuw helmontwerp op de proppen is gekomen als eerbetoon aan een vertrekkende McLaren-werknemer.

Voor de laatste race van het seizoen heeft Norris zijn performance engineer, Andrew Jarvis, op de achterzijde van zijn helm laten plaatsen. De welbekende Jens Munser van de gelijknamige designstudio heeft het ontwerp voor zijn rekening genomen, door een lachwekkende foto van Jarvis achterop de Bell van de McLaren-coureur te plaatsen. Daarnaast is er in het LN-logo van de coureur een foto verwerkt.

Jarvis neemt na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi afscheid van McLaren. De Brit heeft bijna zeven jaar voor de renstal uit Woking gewerkt in verschillende functies. Als dank voor zijn inzet mag Jarvis de helm van Norris mee naar huis nemen.

Beluister hieronder de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en gastheer Jeroen van Inkel de vooruitblikken op de Grand Prix van Abu Dhabi.

Voorspel en win

Wie wint de GP van Abu Dhabi 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

3 reacties