Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris steekt opmerkelijke lofzang op over Verstappen en Hamilton

Lando Norris pakte op dominante wijze poleposition voor de Grand Prix van Singapore. De Brit is echter wel op zijn hoede voor eventuele trucjes van Max Verstappen en Lewis Hamilton, die de top drie compleet maken. Sterker nog, Norris steekt een lofzang op.

Top Three Q Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris liet even zien wie de baas is in de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore. De Brit was een klapje sneller dan Max Verstappen en Lewis Hamilton, die de top drie completeerden. Toch is Norris op zijn hoede voor de race, want hij weet dat hij daar niet zomaar zal winnen. Sterker nog, Norris strooit met complimenten voor Verstappen en Hamilton.

"Het is iets om naar uit te kijken, ik had een geweldig gevecht met Max in Oostenrijk en op andere circuits", vertelt Norris tegenover onder meer RacingNews365. "Het verandert niets, ze gaan waarschijnlijk proberen meer trucjes uit te halen. Ze zijn slimmer dan andere coureurs en weten hoe ze het lange en korte spel moeten spelen." 

Norris wordt bijna verlegen. "Het is best cool dat ik er ben en zij allemaal kampioenschappen en ongeveer 150 overwinningen delen. Ik heb niets vergeleken met Max en Lewis. Ik vind het geweldig en heb veel respect voor ze. Ik heb lang tegen hen opgekeken, letterlijk én mentaal. Het verandert echter niets aan wat ik doe en hoe ik ga rijden. Zodra we op de baan staan, weet ik wat ik van ze kan verwachten. Ik heb ze zien rijden, met respect. Ze willen racen als nette coureurs."

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Praat mee!

Viaplay
x
Live Race Formule 1 GP Singapore 2024