Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Optimistische Verstappen op zijn hoede voor ‘hectische’ GP Verenigde Staten

Max Verstappen gaat aankomend weekend een poging wagen om voor de vierde keer de Grand Prix van de Verenigde Staten te winnen. De Nederlander heeft een hoop goede herinneringen aan het circuit in Texas, maar verwacht ook een hectisch weekend.

Verstappen Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Aankomend weekend ontwaakt de Formule 1 na vier lange weken uit haar herfstslaap. De Grand Prix van de Verenigde Staten is niet alleen het startschot van het laatste deel van het seizoen, maar ook de eerste race van een triple header met twee sprintraces. En die eerste sprintrace vindt meteen aankomend weekend al plaats.

Aankomend weekend zal Red Bull ook een grote update introduceren in de hoop de titelstrijd met McLaren een nieuwe twist te geven. Het vooruitzicht van die updates zorgt voor een optimistische Verstappen in de preview van Red Bull: "We hebben hier veel goede herinneringen, dus we kijken ernaar uit om deze week terug te keren en er te racen."

"We hebben een paar weken niet geracet en dat heeft ons de tijd gegeven om ons te heroriënteren en hard te werken aan onze prestaties in de aanloop naar de Grand Prix van de Verenigde Staten," zo vervolgt de Nederlander. "We hebben een aantal veranderingen aan de auto doorgevoerd die hopelijk beter geschikt zijn voor dit circuit, dus we zullen zien of dit ons competitiever maakt als we de baan op gaan."

Toch blijft de Nederlander op zijn hoede. Verstappen verwacht namelijk dat het een hectisch weekend gaat worden, vanwege de aanstaande sprintrace: "Deze week is er weer een hectische sprint-race, met veel plannen voor het weekend. Austin is echt een gave stad en de sfeer op het circuit is als geen ander. Voor deze race draag ik weer mijn Amerikaanse helm, die een eerbetoon is aan de gepassioneerde fans hier en waarop de skyline is afgebeeld van alle drie de Amerikaanse steden waar we racen. We hebben hier veel goede herinneringen, dus we kijken ernaar uit om deze week terug te keren en er te racen."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt cruciaal voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Vettel & Schumacher Duits superteam aan de start in Australië