Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Red Bull bevestigt: Verstappen elke dag in actie tijdens tweede F1-testweek

Red Bull heeft bekendgemaakt hoe de line up voor de tweede Formule 1-wintertestweek eruitziet. Max Verstappen komt elke dag in actie, evenals teamgenoot Alexander Albon.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Vanaf morgen wordt er nog eens drie dagen getest in de Formule 1. Het zijn de laatste momenten waarop er door de coureurs gereden wordt, voordat het Formule 1-circus de koffers inpakt en naar Australië vertrekt voor de eerste Grand Prix van het jaar. In de belangrijke testweek krijgen beide Red Bull-coureurs dagelijks de kans om meters te maken.

"Aan het werk. Max Verstappen en Alexander Albon zullen op alle testdagen de werkzaamheden verdelen", zo staat er te lezen op het twitterkanaal van Red Bull Racing. De Nederlander komt op woensdagmiddag, donderdagochtend en vrijdagmiddag in actie, Albon op woensdagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend.

Met name de vrijdag wordt een interessante dag. Helmut Marko gaf namens het team van Verstappen te kennen dat op de laatste wintertestdag voor het eerst met de daadwerkelijke configuratie voor de Grand Prix van Australië gereden gaat worden. Tot die tijd houdt Red Bull de kaarten tegen de borst.

Max Verstappen kende een uitstekende testweek in zijn nieuwe Red Bull, maar Mercedes was wederom ijzersterk. En speelde Ferrari verstoppertje of zijn er echt problemen? Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen behandelen dit en nog veel meer in de nieuwste aflevering van de RacingNews365-podcast, die hieronder te luisteren is.

0 reacties

    Breaking FIA bevestigt nieuwe F1-regels, Mercedes verliest DAS-systeem