Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Red Bull heeft Schumacher in het vizier

Red Bull, en dan met name Helmut Marko, lijkt meer en meer gecharmeerd te raken van Mick Schumacher. Dat was enkele weken geleden echter nog wel anders.

Verstappen Schumacher GB
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Mick Schumacher zit in een goede fase in het kampioenschap. In Canada was hij op weg naar een goede resultaat, tot het moment dat de Haas-bolide hem in de steek liet. In de Grand Prix van Groot-Brittannië pakte hij daadwerkelijk zijn eerste punten, nadat hij ook nog even het gevecht aanging met Max Verstappen.

Helmut Marko ziet het goedkeurend aan. "Blijkbaar is dit hoe het werkt voor hem. Ook in de Formule 3 en in de Formule 2 ging hij in het tweede jaar goed presteren", aldus Marko in gesprek met RTL Duitsland. Hij geeft aan dat hij de Duitser goed in de gaten houdt: "Dat doen we met alle jonge talenten."

"Maar de kop is er af voor Schumacher", vervolgt hij. De goede prestaties volgen op een periode waarin best wel wat kritiek werd gegeven op de niet foutloze Schumacher. Marko trekt daaruit zijn conclusies: "Blijkbaar heeft hij die druk en de kritiek op zijn persoon nodig. Dat lijkt voor hem te werken."

Dat Marko toegeeft Schumacher in de gaten te houden staat haaks op wat hij enkele weken geleden nog riep over diezelfde Schumacher, juist na die periode van veel kritiek. "Hij heeft nooit op onze radar gestaan, want hij was altijd een Ferrari-junior", zo riep de Oostenrijker destijds.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets

Formule 1 GP Oostenrijk 2022 RN365 Nieuwsdossier

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?