Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull zoekt speciale livery voor GP Singapore, roept fans op om te stemmen

Een mooie kans voor de Formule 1-fan: misschien kies jij wel een speciale livery die Red Bull gaat gebruiken in Singapore. Het team van Max Verstappen viert tijdens de Grand Prix haar 20-jarig jubileum en roept fans op om op een aantal speciale liveries te stemmen.

Verstappen Silverstone FP2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zoals bekend bestaat Red Bull Racing in 2024 twintig jaar en wordt dat op verschillende manieren gevierd. Zo ook in Singapore, waar Max Verstappen en Sergio Perez met een speciale livery gaan aantreden. Jij hebt echter de kans om te bepalen met welke kleurstelling Red Bull naar Singapore afreist. Het team heeft fans namelijk opgeroepen om tussen een aantal speciale exemplaren te kiezen.

En het zijn niet zomaar wat kleurstellingen. Red Bull heeft een paar mogelijkheden samengesteld, gebaseerd op unieke liveries uit het verleden. Zo keert het paars van de Grand Prix van Las Vegas in 2023 terug en zien we ook wat camouflagekleuren van unieke shakedowns. Denk bijvoorbeeld aan 2019, toen Verstappen in een rood getinte Red Bull een shakedown afwerkte op Silverstone.

Overigens reden Verstappen en Perez tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië al met een door fans gekozen livery rond. Dat werd een rood exemplaar, maar voor Singapore zijn er ook heel wat andere mogelijkheden beschikbaar. Welke livery staat het mooist onder het nachtlicht? Vel jouw oordeel en misschien rijdt Verstappen in september met jouw gekozen kleurstelling!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld