Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2024

Regen als grote gelijkmaker voor Formule 1 GP Singapore?

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore. Houdt de regenjassen, poncho's en paraplu's maar vast bij de hand!

Start Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In Singapore is het gedurende het hele jaar tropisch warm met een zeer hoge luchtvochtigheid en maxima veelal tussen 30 en 34 graden. In de nachten komt het kwik amper onder de 25 graden. De zon is enorm fel en haalt midden op de dag UV-indexwaarden. Ook ontstaan elke dag fikse stapelwolken die regelmatig uitgroeien tot een onweersbui. Gedurende de avond neemt de buienkans weer af.

Vrijdag en zaterdag is dit precies het weerbeeld. Met zon stijgt het kwik naar zo’n 33 graden, maar de kans op een onweersbui is zeker in de middag groot. Vooral bij de eerste vrije training op vrijdag en de derde vrije training op zaterdag is kans op een nat circuit. Waarschijnlijk is het zaterdag tijdens de kwalificatie droog.

Zondag wordt het ook circa 33 graden overdag. De buienkans is wat kleiner dan de dagen ervoor en de race verloopt naar alle waarschijnlijkheid droog. De start is om 14:00 Nederlandse tijd en in Singapore is het dan 20:00 uur. De zon is dan al een uurtje onder. De temperatuur zal tijdens de race rond 29 graden liggen en door de hoge luchtvochtigheid voelt het aan als 35 graden.

			© WeerOnline
	© WeerOnline

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
McLaren FIA deelt statement over controversiële McLaren-achtervleugel