Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2024

Regen mogelijk spelbreker in GP Verenigde Staten

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten. Regen kan mogelijk een cruciale factor gaan spelen dit weekend.

XPB 1247568 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste vrije training is vrijdagavond 19.30 uur Nederlandse tijd. In Austin is het zeven uur vroeger en de vrije training vindt kort na het middaguur plaats. De sprintkwalificatie is aan het eind van de avond Nederlandse tijd en in Austin is het dan 16.30 uur. Het is dan droog en de zon schijnt flink. De temperatuur ligt rond 29 graden en er waait een meest matige zuidoostenwind.

Op zaterdag is de sprintrace om 20.00 uur Nederlandse tijd en de kwalificatie is vier uur later. De zon schijnt dan geregeld, maar er is ook kans op een lokale bui. Of de buien ook daadwerkelijk het circuit aandoen moet nog worden afgewacht.

Tijdens de race op zondag  is er opnieuw kans op enkele buien, maar er zijn ook perioden met zon. Grote vraag wordt dan ook welke rol de regen gaat spelen in de strijd tussen Max Verstappen en Lando Norris om het wereldkampioenschap.

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen gelauwerd Red Bull-unicum dreigt: "Dat is wel heel extreem, hè?"