Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo flink op de bon geslingerd na gevaarlijk incident met Magnussen

Daniel Ricciardo is flink beboet voor een gevaarlijk moment met Kevin Magnussen tijdens de derde vrije training. De Australiër en zijn team RB moeten 5.000 euro aftikken.

Ricciardo Imola FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de slotfase van de derde vrije training voor de Grand Prix van Emilia-Romagna ging het op een haar na flink mis tussen Daniel Ricciardo en Kevin Magnussen. Veel coureurs wilden nog een rondje rijden na een crash van Sergio Perez, al zat de tijd er bijna op. Ricciardo was op dat moment niet snel onderweg, maar lette niet goed op en reed flink in de weg toen Magnussen aan kwam vliegen. De Deen moest door het gras om een crash te voorkomen.

De stewards hebben besloten dat Ricciardo een boete van 5.000 euro krijgt voor het incident. Ze geven aan dat ze normaal gesproken het hinderen niet onderzoeken na een vrije training, maar dat er in dit geval sprake was van een gevaarlijk moment. Ricciardo krijgt de schuld en dus moet zijn team een boete van 5.000 euro betalen.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Emilia-Romagna 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training