Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Robert Kubica

Robert Kubica dankzij sponsormiljoenen naar F1-team Alfa Romeo

Autosportcoureur Robert Kubica heeft voor 2020 onderdak gevonden bij de F1-renstal van Alfa Romeo. De Poolse coureur brengt de nodige miljoenen mee.

Robert Kubica geeft zijn Formule 1-loopbaan een vervolg bij het Italiaanse team van Alfa Romeo. Eind 2019 verloor hij zijn stoeltje bij Williams, maar dankzij sponsor PKN Orlen vervult hij dit jaar de rol van reservecoureur. Daarmee is de cirkel voor hem rond: Kubica debuteerde in de F1 bij Sauber, waar hij ook zijn enige overwinning behaalde.

PKN Orlen, een Poolse olie- en tankstationketen, tekende een meerjarige deal met Alfa Romeo en wordt co-sponsor van het team. Kubica volgt met zijn rol Marcus Ericsson op, die in 2019 als reservecoureur door het leven ging. Of we Kubica in 2020 in actie zien tijdens diverse vrije trainingen is nog onbekend.

De Grote Max Verstappen Quiz, deel 3

Met deze koude dagen zul je minder vaak buiten komen dan je misschien zou willen, maar die tijd kun je binnen ook prima besteden. Met deze Max Verstappen-quiz, bijvoorbeeld. Speel mee en ontdek of jouw kennis over de Nederlandse Formule 1-coureur een beetje op peil is.

Speel mee

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Exclusief Eerst details over verrassend nieuw potentieel F1 team bekend