Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Michael Schumacher

Schumacher-berichten niet meer dan speculatie

Michael Schumacher is en blijft een hot topic. De vraag hoe het werkelijk met de Formule 1-kampioen gaat is één van de best bewaarde geheimen ter wereld, maar toch wordt er veel, heel veel over geschreven.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Daimler

Michael Schumacher wordt al jarenlang intensief verpleegd in zijn huis in Zwitserland en dat is feitelijk alles wat we weten over hoe het leven van de recordkampioen er momenteel uitziet. Al het andere is, en dat wordt met de regelmaat van de klok herhaald door het Schumacher-kamp zelf, pure speculatie.

Het is dan ook opmerkelijk hoeveel 'nieuws' er kan worden geschreven over iemand waar al zes jaar lang geen nieuws over naar buiten komt. De laatste weken wordt er veel geschreven over de uitlatingen van een Italiaanse arts, maar waar een enkel medium keurig vermeldt dat het om een arts gaat die niet direct betrokken is bij de behandeling van Schumacher, presenteert de ander de uitlatingen van de Italiaan alsof ze aan het verpleegbed van Schumacher zijn gedaan.

Natuurlijk, het kán zo zijn dat Schumacher zowel mentaal als fysiek niet meer lijkt op de kampioen zoals we hem kennen, aangezien dat volgens de Italiaanse specialist strookt met het letsel van Schumacher. Of dat ook in het geval van de Duitser daadwerkelijk zo is, weten we niet, want, en ook dat geeft de medisch specialist aan, hij beschikt niet over de inside information om te bevestigen dat dit ook in het geval van Schumacher zo is.

Wat de fans rest is niets anders dan vast te houden aan de berichten die enige hoop en soelaas moeten bieden, berichten vanuit bijvoorbeeld vrouw Corinna die aangeeft dat 'grootse dingen voortkomen uit kleine stappen', of berichten over FIA-voorzitter Jean Todt die 'Formule 1 kijkt' met Schumacher.

4 reacties