Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Steiner: "Top-coureurs willen nog steeds voor Haas rijden"

Ondanks alle problemen omtrent het team van Haas, is de interesse in een stoeltje bij het Amerikaanse team nog steeds groot. Ook bij coureurs van formaat, zo meent Guenther Steiner.

Steiner lachend
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

De afgelopen maanden presteerde het team van Haas ondermaats. De Amerikaanse renstal krijgt de Pirelli-banden niet op temperatuur, de werking van het chassis laat te wensen over en beide coureurs gedragen zich op de baan als twee kleine kinderen. Daarbovenop komen ook nog eens de sponsorperikelen die het team van Guenther Steiner momenteel teisteren. Toch is de Italiaanse teambaas van mening dat het Amerikaanse team nog steeds op de radar van menig coureur staat.

"Iedereen ziet dat Haas hard werkt om alle huidige problemen op te lossen. Omdat we als team niet zwak zijn, is de interesse van andere coureurs in een Haas-stoeltje nog niet afgenomen. Verschillende coureurs zijn de afgelopen tijd naar ons toe gekomen, ook top-coureurs. Ik ga geen namen noemen, maar ik weet wel dat Haas absoluut nog niet ten dode is opgeschreven. We hebben de afgelopen periode grote uitdagingen gekend, maar we zijn een team dat sterk uit deze periode zal komen."

Of er veranderingen zullen plaatsvinden in de line-up van Haas laat de Italiaan in het midden: "Momenteel voeren we alleen nog maar verkennende gesprekken, dus op de beslissing over welke coureurs er in 2020 voor Haas zullen rijden, zal de wereld nog even moeten wachten", aldus Steiner tegenover het Deense Ekstra Bladet.

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen