Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Steiner wimpelt journalist af na crash Schumacher: "Wil ik nu niet op ingaan"

Guenther Steiner zal met weinig plezier hebben gekeken naar de crash van Mick Schumacher direct na de eerste vrije training. Gevraagd naar de persoonlijke gevolgen van die crash, wil hij er niet op ingaan.

Mick Schumacher crashte in de eerste vrije training na het vallen van de vlag op de weg terug naar de pits. De schade was zo fors dat Haas F1 een nieuw chassis voor de Duitser moest gaan opbouwen.

Als teambaas Guenther Steiner door ServusTV gevraagd of de crash invloed heeft op de contractbesprekingen met Schumacher, klinkt hij wat streng: "Daar wil ik helemaal niet op ingaan. Het is nu helemaal niet relevant om bezig te zijn met mitsen en maren wat dit betreft."

Steiner geeft aan dat het chassis waarmee Schumacher crashte misschien nog niet als verloren beschouwd hoeft te worden: "We moeten nagaan of we dat kunnen repareren", aldus Steiner, die op het moment van die uitspraak zelf nog niet met Schumacher had gesproken.

"Maar momenteel wisselen we het chassis met diverse aanverwante onderdelen", zo besluit hij, een actie die dus als een actie uit voorzorg moet worden beschouwd.

Bekijk de beelden van de crash hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Japan 2022 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"