Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 2

Sterke Verschoor pakt in Djedda eerste zege van het Formule 2-seizoen

Richard Verschoor heeft in de Formule 2 de sprintrace van de Grand Prix van Saoedi-Arabië op zijn naam geschreven. De Nederlander haalde polesitter Paul Aron in reed naar de overwinning.

Verschoor Trident
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nederlands succes in de Formule 2, want Richard Verschoor heeft de sprintrace in Saoedi-Arabië winnend afgesloten. De Trident-coureur startte op de tweede plaats, omzeilde de startchaos en liet daarna een zeer sterke racepace zien.

Verschoor jaagde polesitter Paul Aron in de openingsfase op en wist hem na twee pogingen te passeren. De Nederlander liet zich niet meer beïnvloeden door een nieuwe safety car-fase en reed stoïcijns naar de overwinning. Het was zijn vierde zege in de Formule 2.

Overigens pakte Oliver Bearman donderdag poleposition voor de hoofdrace in de F2. De achttienjarige Brit vervangt de zieke Carlos Sainz echter bij Ferrari en liet daarom de sprintrace aan zich voorbijgaan. Logischerwijs staat hij ook in de hoofdrace niet aan de start.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Miami 2024