Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Teleurgestelde Norris steekt hand in eigen boezem: "Verschrikkelijk!"

Lando Norris moest het met de vierde plaats doen in de sprintkwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Het zorgt voor veel teleurstelling bij de McLaren-coureur, die na afloop opzien baart met een zeer zelfkritische reactie.

Norris Austin FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris moet in de laatste zes races een gat van 52 punten dichten op Max Verstappen, maar kwam in de sprintkwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten niet verder dan de vierde plaats. Het verschil met polesitter Verstappen was meer dan twee tienden en zorgt zo voor veel teleurstelling bij Norris. De Brit is zeer hard voor zichzelf.

"Het ging niet goed", stelt Norris tegenover F1TV. "P4, dus geen geweldige dag. Ik heb eerlijk gezegd de hele dag geworsteld met de setup en de balans. Ergens ben ik wel blij met de vierde plaats, want het voelde alsof het veel erger had kunnen zijn. Mijn ronde was verschrikkelijk. Dus uiteindelijk is het geen verschrikkelijke dag. Het kon slechter, het kon beter, ik accepteer het."

Norris spreekt tegen dat McLaren een grote update bij zich heeft. "Het is geen groot pakket, eigenlijk is het (de auto red.) redelijk hetzelfde. Ik hoop op te schuiven in de sprintrace, dat is mijn plan. Qua snelheid staan we nu waar we horen te staan. Mijn plan is om op te schuiven, maar ik heb geen idee wat mogelijk is."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull-engineer onthult: "Verstappen ontsnapte aan uitvalbeurt"