Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2022

Video: Tienduizenden Verstappen-fans veroveren Zandvoort

Circuit Zandvoort, en eigenlijk gewoon het hele dorp Zandvoort kleurt dit weekend oranje. Max Verstappen en het Formule 1-circus trekken tienduizenden fans naar het circuit.

Verstappen fan Zandvoort
Video
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

RacingNews365 stond op de vrijdag in alle vroegte op om de eerste Formule 1-fans op te vangen in Zandvoort, maar na die eerste paar Formule 1-fanaten hield de constante stroom aan fans niet meer op. Ja, het merendeel is oranje gekleurd, maar her en der kom je ook andere kleurenplukjes tegen.

Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben er allemaal zin in, en dat laten ze ook merken ook! Of de Formule 1 leeft in Nederland? Het antwoord daarop zie en hoor je in onderstaande video.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent