Tunesië presenteert plannen voor Formule 1 circuit

23 jan. 2018 06:20 Ruud Dimmers 0 reacties
De Formule 1 is in trek en sinds de komst van Liberty Media duikt er iedere week wel een nieuwe Grand Prix op. Nu is het de beurt aan Tunesië, waar een groep investeerders een circuit heeft ontworpen. Het concept wordt gepresenteerd inclusief video animatie.

Investeerders willen Formule 1 Grand Prix van Tunesië

Het bedrijf genaamd Bitrace Investment Ltd heeft een ambitieus plan gepresenteerd om de Formule 1 naar Tunesië te halen. Op een F1-circuit in de buurt van de toeristische trekpleister Hammamet moeten de heren coureurs binnen enkele jaren racen.

In een uitgebreide animatie-video krijgen we niet alleen de baan te zien, maar ook de complete omgeving. Daarbij is ruimte voor vermaak in diverse vormen, worden hotels uit de grond gestampt en kunnen toeristen verblijven in vakantieparken. Buiten het circuit is meer dan genoeg te doen met sportstadions, een golfbaan, groot winkelcentrum en een technologiepark.

Bitrace heeft geïnteresseerde partijen uitgenodigd om deel te nemen aan dit project. De eerste fase voor registratie sluit donderdag. Partijen kunnen dan tegen een gereduceerd tarief instappen tot en met 24 februari. Partijen die naderhand aansluiten betalen het volle pond.

Er zijn nog geen details bekend over het circuit, zoals de lengte van de baan. Wel wordt er ingezet op de mogelijkheid om avondraces te houden. Daarnaast zal een een dragrace strip aanwezig zijn.

We zijn benieuwd wat er van de mooie plannen terecht komt. Bekijk hieronder de video van het circuit.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen