© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Twee strafpunten voor Kevin Magnussen na incident met Hulkenberg

30 jul. 2017 18:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Kevin Magnussen kreeg tijdens de race al een straf van vijf seconden voor een incident met Nico Hülkenberg. De wedstrijdleiding gaf hem tevens twee strafpunten. De Haas-coureur was in een fel gevecht verwikkeld met Hulkenberg tijdens de GP van Hongarije.

Magnussen en Hulkenberg zijn geen vrienden geworden in Hongarije

Bij Haas F1 zijn ze niet blij met Nico Hulkenberg. In de eerste bocht ramde de Duitser de bolide van Romain Grosjean. Ondanks dat het incident duidelijk in beeld was volgde er geen straf. Kevin Magnussen zag het gebeuren en liet zijn team weten dat het onacceptabel gedrag was.

Als dit allemaal mocht, dan zouden we nog een mooie race krijgen! De Deen hield woord want de snellere Hulkenberg opende de aanval. In bocht een ging het nog net goed tussen de beide heren, maar enkele ronden later wilde Hulkenberg buitenom in bocht twee. Magnussen liet zijn auto daarbij naar buiten rollen en voor Hulkenberg zat er niets anders op dan door het gras te gaan.

De wedstrijdlieding gaf Magnussen hiervoor een straf van vijf seconden en twee strafpunten. Na afloop van de race werd duidelijk dat de heren niet elkaars vrienden zijn. In het persvierkantje kwamen de twee elkaar tegen, waarbij Hulkenberg zijn collega voor meest onsportieve coureur uitmaakte. Magnussen reageerde met "suck my balls honey" 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen