Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Qatar 2021

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Qatar 2021

Max Verstappen was de snelste coureur tijdens de eerste vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van Qatar. De Nederlander was sneller dan Pierre Gasly en Valtteri Bottas, resepectievelijk de nummers twee en drie van de sessie.

Verstappen qatar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Terwijl Max Verstappen met een 1:23,723 de snelste tijd van de sessie klokte, kon Pierre Gasly aansluiten op de tweede plaats. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton werden derde en vierde voor Mercedes. Het gat tussen Verstappen en Hamilton was bijna acht tienden.

De Nederlander leek hiermee in de eerste vrije training sterker te zijn dan beide Mercedes-coureurs, al zeggen de tijden in de sessie nog lang niet alles voor het weekend. Bekijk de volledige uitslag van de eerste vrije training in Qatar hieronder.

Uitslag Eerste vrije training - Qatar

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Ook interessant:

Het is nu echt oorlog tussen Red Bull en Mercedes

De titelstrijd in de Formule 1 speelt zich niet alleen af op het asfalt. Red Bull en Mercedes proberen elkaar ook naast het circuit zo veel mogelijk dwars te zitten. Waar is deze oorlog begonnen en wat kan er nog allemaal gebeuren? Bekijk het in onderstaande video.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Qatar 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training