Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Uitslag F1

Uitslag Formule 1 wintertest Barcelona 20 februari

Aan het eind van de dag was het verrassend genoeg Kimi Raikkonen die namens Alfa Romeo de snelste tijd reed, gevolg door Sergio Perez en Daniel Ricciardo. De top drie teams stonden wat verder naar achteren, maar hielden zich overduidelijk niet bezig met het snellere werk.

Raikkonen barca dag2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Pirelli

De snelste man van de dag, Kimi Raikkonen, klokte zijn tijd bovendien op de zachte banden, banden die de topteams in deze fase van de testdagen nauwelijks een blik waardig gunnen. Alexander Albon klokte vandaag de vierde tijd en reed 134 ronden.

Waar Albon zijn snelste tijd reed op de harde C2-band, reed Lewis Hamilton (106 ronden) zijn snelste tijd op de nog hardere C1, terwijl diens teamgenoot Valtteri Bottas na 77 ronden het snelst was op de C2.

Sebastian Vettel ging 73 het circuit rond en klokte zijn snelste ronde op de zachte C4-compound, Charles Leclerc was het snelst op de medium-band en reed 49 ronden.

Bekijk hieronder de volledige uitslag van de tweede wintertestdag in Barcelona.

Uitslag formula.subevent.Dag 2.long - Wintertest week 1

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen