Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2023

Uitslag race Formule 1 GP Miami 2023

Max Verstappen heeft de Formule 1 Grand Prix van Miami gewonnen en deelt hiermee en klap uit in de titelstrijd tegen teamgenoot Sergio Perez. De Mexicaan werd tweede, wat een Red Bull één-twee gaf als uitslag in de Verenigde Staten.

Startend vanaf de negende plaats kon Max Verstappen de Formule 1 Grand Prix van Miami winnen, terwijl Red Bull-teamgenoot Sergio Perez vanaf poleposition tweede werd. Op het Miami International Autodrome pakte het Oostenrijkse topteam opnieuw een één-twee, terwijl Fernando Alonso opnieuw op het podium stond.

De Aston Martin-coureur hield onder andere de Ferrari-coureurs en Pierre Gasly achter zich in de Verenigde Staten. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de race in Miami.

Uitslag Race - Miami

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Miami 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na eerste pole Verstappen in Miami